Om oss

Systramii

Systramii. Smakar på ordet. Känner kärlek. Kärlek till livet. En stark samhörighet för systerskap. Att hålla ihop, finnas där för varandra. Att inte döma, utan se på varandra med ljusa mjuka ögon. Vi är alla unika och vi är alla kärlek.

Vi står i M:et med våra händer värmandes mot varandra. Ser varandra för de vi är. Vår renhet och inre sanning. Förenas med mystiken. Med känslan av att vi är alla ett.

Det ligger också en styrka i systramii. En styrka att våga ta steg. Steg ut mot livet med tro, hopp & kärlek.

Jo, du Birk … Jag känner, jag känner att jag skulle önska att du, vore min bror.
– Det kan jag väl vara, om du så vill, rövardotter.
– Det vill jag. Det vet jag. Men bara om du kallar mig, Ronja och, slutar säga rövardotter.
– Ronja söstra mi.

Det var efter vårt första möte med Ronja som vi vid flera tillfällen kallade varandra systramii. Det har dykt upp då & då i våra konversationer eller som alltid på tomtens röda glittrande paket på julafton.Så det knyter även an till dessa minnen med lekfullhet,skratt och värme.

Vårt koncept har även mystiken från skogen med moder jords kraft. Den sprider sig som magi runt omkring oss, hos oss. Ja här kan du landa i vår underbara miljö , jorda dig och få mat, dryck som sprider sig med ljus & kraft in i varenda cell.

 

 

 

 

Anna

Har haft en stor passion för Raw Food i många år speciellt bakverk. Levt ekologiskt så långt jag kan minnas. Driver en naturlig frisörsalong Pure Mei på samma gata. Jobbar även med healing och medial vägledning.

Bloggar Annaviresha.se för att inspirera till ett ljusare och rikare liv. Självutveckling är något jag önskar alla att göra , växa med sig själv och att våga. Det är ngt jag håller på med regelbundet, den inre resan. Jag fick i år 2 allvarliga sjudomar vilket har väckt mig ännu djupare till att leva här och nu. Därav blev denna dröm verklig. Och nu vil jag sprida kost för läkning och för att förebygga sjudomar <3

Sarah

Framåt glad person som ser positivt på livet. Har under flera år tänkt på vad jag äter men under min utbildning i sommras till att bli Rawfood Educator fick jag sådan inblick i vad allt man stoppar i sig faktiskt gör med sin kropp och hälsa.

Hur viktigt det är att vi mår bra inifrån & ut. Vilket ledde till ändrad kost och som öppnat dörrar till en ny värld.

Jag utbildar mig just nu till Närings & Livshälso Terapeut. Med denna utbildning kommer jag kunna hjälpa personer med vad just de är i behov av för att må bättre. Att sprida kunskap inom hälsa är helt fantastiskt!

 

 

Victoria

Victoria slog igenom med sin blogg rawvegan.se och youtubekanalen Rawveganse där hon förmedlar rawfood recept, tips och allt man kan tänka sig om hälsa.

Hon är utbildad Raw Life Educator, health educator, rawfood kock, snart hälso & livsstilsterapeut, även brons medaljör i smoothie SM, fd elitidrottare & modell. Hon har under de senaste åren läst mycket om näringslära, rawfood, superfoods och råvaror. Hon har erfarenheter från att ha egna kurser och föreläsningar kring rawfood, fermentering, vilda växter och näring, och också i samarbete med Erica Palmkrantz Aziz på utbildningen Raw Life Education samt med Dan Uhrbom. Hon är även receptkreatör och har skrivit boken ”Näringstät & naturlig rawfood för alla”.